'Neukusno i neprikladno': Godinama nakon što joj je Angelina Jolie otela muža, Jennifer Aniston prekinula šutnju o njoj

Srce joj je bilo slomljeno pred cijelim svijetom.

Profimedia

Jennifer Aniston i Brad Pitt slovili su za jedan od najomiljenijih holivudskih parova, stoga je njihov razvod u siječnju 2005. godine, nakon samo pet godina braka, šokirao javnost. Službeni razvod je pokrenut u ožujku iste godine, a Pitt se već u srpnju pojavljivao u javnosti s novom izabranicom Angelinom Jolie.

Obožavatelji su krah ljubavi krivili upravo Jolie, u koju se glumac zaljubio tijekom snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Mnoge je shrvalo i to što je Jennifer planirala obitelj s Bradom, dok su on i Angelina objavili da čekaju dijete u siječnju 2006, samo tri mjeseca nakon što je njegov brak sa zvijezdom 'Prijatelja' finaliziran.

Profimedia 

Ipak, umjesto mržnje, Jennifer je u javnosti nerijetko govorila lijepe stvari o bivšem suprugu i njihovom braku.

'Bila bih robot kad bih rekla da ne osjećam trenutke ljutnje, povrijeđenosti, neugodnosti. U ovom trenutku je tako nejasno. Toliko je daleko u mojim mislima da se ne mogu ni sjetiti tame Ne žalim ni zbog čega. Bila je to lijepa, komplicirana veza', priznala je u jednom intervjuu 2008.

S druge strane, omiljena glumica jednom prilikom je javno prozvala Angelinu Jolie zbog onog što je rekla u intervjuu za Vogue. Naime, glumica je priznala da je njezina ljubavna priča s Bradom započela na setu 'Gospodin i gospođa Smith', kada je glumac još uvijek bio u braku s Jennifer, piše Hindustan Times.

Profimedia 

'Tamo su bile ispisane stvari koje su očito bile iz vremena kad nisam bila potpuno svjesna što se događa. Osjećala sam da je neprikladno otkrivati ​​te pojedinosti'. Ono što je rekla o tome kako je svaki dan jedva čekala doći na posao? To je bilo stvarno neukusno,' rekla je tada.

Podsjećamo, Brad i Angelina razveli su se u rujnu 2016. godine, a zajedno imaju troje biološke djece. Sve do danas sporovi između nekoć zlatnog holivudskog para, nisu razriješeni. Iako su mnogi bili uvjereni kako se radi o savršenom paru koji uživa u obiteljskoj idili, stvarnost je bila daleko od istine.

Više fotografija Jennifer i Brada pogledajte u galeriji: