Holivudska glumica, 53-godišnja Jennifer Aniston, u najnovijem intervjuu za magazin Allure odlučila je, u doslovnom smislu, ogoliti dušu i tijelo.

Naime, za naslovnicu je pozirala u minijaturnom Chanelovom badiću u kojem je pokazala svoju nevjerojatnu figuru i izgled koje duguje zdravoj prehrani i redovitom vježbanju. 'U ovom trenutku više nemam što skrivati', glavna je tema intervjua u kojem je otvoreno progovorila o očajničkoj borbi da dobije djecu.

Priznala je da žali što nije u mlađoj dobi reagirala i zamrznula svoje jajne stanice, a otkrila je i da je proživjela tešku borbu s neplodnošću kao i da je odlazila na IVF (In vitro oplodnju) te ispijala razne kineske čajeve u želji da postane majka.

'Pokušavala sam ostati trudna i to je za mene uistinu bio veliki izazov. Sve te godine i godine i godine spekulacija... Bilo je jako teško. Bila sam na IVF-u, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da ostanem trudna', rekla je nikad iskrenija Jennifer.

'Dala bih sve da mi je netko tada rekao: 'Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu. Jednostavno, ne razmišljaš o tome', dodala je. 'Evo me danas ovdje. Moj brod je otplovio. Čak osjećam i malo olakšanje jer više ne postoji ono: 'Mogu li'? Ne moram više o tome razmišljati', rekla je. 

Osvrnula se i na tračeve o njezinom razvodu od Brada Pitta 2005. godine nakon pet godina braka te tvrdnji da ju je napustio jer nije htjela djecu te birala karijeru prije obitelji. 'To su apsolutne laži', rekla je. 

Jennifer Aniston ne može zatrudnjeti
Instagram 

A upravo o neplodnosti namjerava uskoro napisati knjigu kako bi pomogla drugim ženama koje prolaze istu borbu. Kako je i sama izjavila, o tome do sada nije htjela javno govoriti jer je željela zaštititi sebe, ali i svoju situaciju.