'Jezivo je, apeli su svuda oko nas': Nataša Janjić Medančić o opasnosti s kojom se neplanirano suočava

Obožavatelji su se odmah zabrinuli za njihovu dobrobit.

Instagram

Glumica Nataša Janjić Medančić ovih dana uživa na Floridi u društvu supruga Nenada. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama na kojima pozira na plaži u kupaćem kostimu, a otkrila je i da je Nenad, koji je specijalist ortopedije i traumatologije, ondje iz poslovnih razloga.

Iako je očito da se odlično provode, obožavatelji su se ipak zabrinuli za njihovu dobrobit zbog uragana Milton, radi kojeg je zapadna obala Floride je pod upozorenjem od opasnosti.

Glumica se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama te otkrila da su ona i suprug na sigurnom.

'Svi mi pišete jesmo li na sigurnom. Evo nas. Tu smo. Izvan obruča opasnosti. Milton je jeziv, vijesti i apeli su svuda oko nas, realnost ljudi i područja koji će biti pogođeni jeziva je, ali evo, nismo u opasnosti kako stvari i prognoze stoje. Hvala što brinete!', poručila je.

Instagram 

Inače, Nataša i Nenad su u braku od 2018., a vjenčali su se u tajnosti. U braku su dobilli dvoje djece, sina Tonija i kćer Kaju, a svaki slobodan trenutak iskorištavaju za romantična ili obiteljska putovanja s djecom. Ranije ove godine su otputovali u Španjolsku, gdje su pozirali na istom mjestu kao i prije šest godina.

'2024. vs. 2018. Barcelona, isto mjesto, šest godina i dvoje djece nakon. Mi isti', napisala je.

Glumica ne skriva da između njih postoje i bračne trzavice, a nedavno je sve nasmijala šaljivom snimkom na kojoj pokazuje kako misli da zvuči tijekom rasprave, a zatim i kako je njen suprug zapravo čuje.

'Dakle svugdje isto', 'Mi se ne deremo, mi tako pričamo jer oni ne čuju', 'Istina', komentiralu su obožavatelji, a javila se i voditeljica Tatjana Jurić koja joj je poručila: 'Meni ovako cijeli život!'.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji: