Kći Nene Belana privlači pažnju u rijetkim pojavljivanjima: Naslijedila je očev talent, no izabrala je drugačiji put

S ocem je snimila duet i obradu jedne njegove pjesme, no umjesto svjetla pozornice odabrala posao iza scene.

Pixsell/ Goran Kovacic

Glazbenik Neno Belan uspješno čuva svoju privatnost no poznato je da iza sebe ima jedan brak u kojem je dobio kćer.

Neno s bivšom suprugom Marijom ima kćer Nikolinu, koja od 2018. godine radi u HNK i prva je tonska majstorica zaposlena u ovom kazalištu.

Pixsell/ Duško Jaramaz  Nikolina i Neno Belan

Ranije se okupala i u pjevanju te je s ocem je 2018. snimila duet 'Ti i ja', s kojim su se predstavili na 21. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.

Zajedno su 2020. godine napravili i prepjev njegove pjesme 'Ivona' inspiriran pandemijom koronavirusa koji su nazvali 'Corona'.

'Nikolina ima moje karakterne osobine kao što su samozatajnost i sklonost glazbi. I tvrdoglavi smo oboje! Što se tiče fizičkog izgleda, mješavina je mame i mene. Zadnjih godinu dana je u zagrebačkom HNK-u radila na brdo predstava, tako da je već iskusna. Njezin glazbeni potencijal je izniman, ali kolike su njezine ambicije, pokazat će vrijeme', rekao je Neno za Tportal u studenom 2019. godine.

Pixsell/ Duško Jaramaz  Nikolina i Neno Belan

Dok je Nikolina bila djevojčica, Neno je najavio da će biti veća pop-zvijezda od njega. A iako je pokazala da je od oca naslijedila pjevački talent, umjesto svjetla pozornice odabrala posao iza scene. U javnosti se rijetko pojavljuje, no zbog riđe kose nigdje ne prolazi neopaženo.