Bivša snaha Zdravka Mamića u nevolji: Tia Jurčić pred ovrhom, riječ je o stanu od 114 kvadrata

Ako ne plati dug u traženom roku, predviđena je klauzula, odnosno ovrha općenito na imovini sukladno odredbama ovršnog zakona.

Instagram

Bivšoj snahiZdravka Mamića, Tiji Mamić, prijeti ovrha nad imovinom jer nije platila račune, piše Index. Njezin dug 25. travnja ove godine iznosio je 55.73 eura, a Vodoopskrba i odvodnja dug je poslala na Općinski građanski sud u Zagrebu. Ovrhovoditelji očekuju da će Tia platiti dug u roku od osam dana, plus troškove ovršnog postupka u iznosu od 25 eura. Dokumenti otkrivaju i da je Tia još zavedena kao Mamić iako se lani razvela.

Instagram 

Inače, Tia je četverosoban stan od 114m2 prije nekoliko godina dobila darovnim ugovorom. Nije javno poznato od koga. Ako Tia ne plati dug u traženom roku, predviđena je klauzula, odnosno ovrha općenito na imovini sukladno odredbama ovršnog zakona, piše Index.

Instagram 

Podsjetimo, Magazin Story u prosincu je ekskluzivno donio priču o razvodu Tije i Marija Mamića, kao i priopćenje odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime. Tia i Mario svoju ljubav držali su podalje od očiju javnosti, a u braku su proveli nešto više od šest godina.

Story 

'Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega', rekao je ekskluzivno za Story poduzetnik i nogometni menadžer.

Instagram, Lyst 

Tia je nakon razvoda otišla u Ameriku, gdje je već za Novu godinu objavila prvu fotografiju s NBA legendom Kennyjem Smithom.

Više fotografija Tije Jurčić pogledajte u galeriji: