Tia Jurčić nakon razvoda od Marija Mamića otišla je u Ameriku, a poseban razlog za to je njen sin Domenic, koji je dio godine provodio tamo s ocem Chrisom Warrenom.

Sad kad su stalno zajedno Tia na svojim Instagram Storyjima često spominje Domenica. Tako je posljednjih dana podijelila fotografiju na kojoj dječak sjedi u krilu svom ocu te se našalila da više neće slušati da je ona ta koja previše mazi svog sina. Sad je pak podijelila što je Domenic odgovorio na pitanje su dvije osobe koje ga najviše inspiriraju, koje dobio kao zadatak u školi.

Prva osoba koju je naveo upravo je njegova majka.

'Moja mama je ljubazna, uči me o važnim životnim umijećima, ona je mentalno jaka žena. Moja mama pomaže ljudima, ona je osoba puna ljubavi koja brine o drugima', napisao je.

tia jurčić
Instagram 

Kao drugu osobu koja ga najviše inspirira naveo je pokojnog košarkaša Kobea Bryanta.

'Kobe Bryant bio je čovjek koji je naporno radio, jurio za svojim snovima, nikad nije slušao one koji su sumnjali u njega, sam je povlačio svoje poteze. Crna mamba bio je ljubazan čovjek', napisao je Domenic.

tia jurčić
Instagram 

Tia, koja se krajem prošle godine razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, posljednjih je mjeseci u Americi, a sve je iznenadila prije tri mjeseca kad je objavila prvu fotografiju s bivšom NBA zvijezdom Kennyjem Smithom. Tia je nakon razvoda na Instagramu promijenila prezime, odnosno maknula Mamić i vratila svoje djevojačko.

Kenneth Smith, zvani 'The Jet', američki je sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa.

Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com.

Nakon što se razveo od prve supruge, Smith je 2004. godine na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se 8. rujna 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

Tia i Mario Mamić, nakon nešto više od šest godina braka odlučili su, iako u dobrim odnosima, svatko krenuti svojim putem, objavio je ekskluzivno sredinom prosinca magazin Story.

'Gospodin i gospođa Mamić, bez obzira na odluku da razvedu svoj brak, ostaju u prijateljskim odnosima. S obzirom na višegodišnji zajednički život i bliske odnose između njihove djece, odlučni su te odnose i dalje podržavati i štititi. Zbog toga se nadaju da će javnost i mediji poštovati njihovu želju da zaštite svoju privatnost u ovom osjetljivom razdoblju', stoji u priopćenju koje je magazin Story ekskluzivno dobio od odvjetnice Nataše Pećarević u ime Tije Mamić te odvjetnika Ivana Stanića i Nikole Mandića u Marijevo ime.

'Istina je, Tia i ja se sporazumno razvodimo. I dalje nam je prioritet sreća naše djece i ovim putem učinit ćemo sve da zaštitimo njihovu privatnost. Nas dvoje i dalje ćemo graditi dobar odnos kakav i priliči roditeljima kojima je obitelj ispred svega', rekao je ekskluzivno za Story poduzetnik i nogometni menadžer Mario Mamić.

Više fotografija Tije Jurčić pogledajte u galeriji:

Instagram Tia Jurčić