NBA All-Star vikend, ili jednostavnije NBA All-Star, košarkaški je događaj kojeg svake veljače National Basketball Association organizira u raznim gradovima SAD-a. Subotom se organiziraju razna brojna uzbudljiva natjecanja, a glavni događaj vikenda je All-Star utakmica koja se održava u nedjelju na stadionu Lucas Oil u Indianapolisu.

Na otvorenju vikenda bila je Tia Jurčić s proslavljenim košarkašem Kennyjem Smithom.

Tia je objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj zavodljivoj haljini, a Kenny ju je komentirao.'Vau. I možete li vjerovati da je izgledala još bolje uživo', napisao je.

Za haljinu je zaslužna domaća dizajnerica Matija Vuica, a riječ je o kreaciji iz kolekcije koju je predstavila 2022. godine.

Tia je već dugo vjerna Matiji Vuici. Naime, ona je Tiji izradila vjenčanu haljinu sirena kroja s detaljima od čipke u kojoj se udala za Marija Mamića prije šest godina.

Zanimljivo je da je istu haljinu koju je Tia nosila na All-Star vikend prije njen nosila Milica Pavlović, a zanimljivo je da su je obje iskombinirale uz clutch torbicu s potpisom brenda Bottega Veneta.

Anketa

Kojoj haljina bolje stoji?

Instagram Tia Jurčić