NBA All-Star vikend, ili jednostavnije NBA All-Star, košarkaški je događaj kojeg svake veljače National Basketball Association organizira u raznim gradovima SAD-a. Subotom se organiziraju razna brojna uzbudljiva natjecanja, a glavni događaj vikenda je All-Star utakmica koja se održava u nedjelju na stadionu Lucas Oil u Indianapolisu.

Na otvorenju vikenda bila je Tia Jurčić, a sudeći po komentarima na Instagramu, s njom je bio proslavljeni košarkaš Kenny Smith.

Naime, Tia je objavila fotografiju na kojoj pozira u bijeloj zavodljivoj haljini, a Kenny ju je komentirao.

'Vau. I možete li vjerovati da je izgledala još bolje uživo', napisao je.

Tia mu je uzvratila jednom riječju 'Moj' uz koju je dodala emotikon srca.

U razgovor se uključila Martina Todorić, koja je kratko napisala da može vjerovati da je Tia izgledala još bolje uživo.

Podsjetimo, Tia i Kenny su skupa dočekali novu godinu.

Nakon što je objavila fotografiju s njim, uz koju je stavila emotikon srca, Tia je otključala svoj profil na kojem je promijenila prezime iz Mamić u Jurčić. Podsjetimo, upravo je Story u prosincu prvi objavio da se ona i Mario Mamić razvode.

Kenneth Smith rođen je 8. ožujka 1965., a nosi nadimak 'The Jet'. Igrao je u NBA od 1987. do 1997., a bio je dio momčadi Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa. S Houstonom je uzastopno osvojio NBA prvenstvo.

Rođen je u Brooklynu, a odrastao je u Queensu. Kenny zasluge za svoj razvod pripisuje bivšoj zvijezdi South Carolina State Bobbyju Lewis. Smith je predstavljao Sjedinjene Države na FIBA ​​Svjetskom prvenstvu 1986., u timu koji je uključivao Davida Robinsona, Muggsyja Boguesa i Stevea Kerra.

Nakon igračke karijere, pridružio se Turner Sportsu početkom 1998., radeći kao studijski analitičar za kraj NBA regularne sezone i playoffa. Danas radi s Erniejem Johnsonom Jr., Charlesom Barkleyem i Shaquilleom O'Nealom na emisiji 'Inside the NBA', koja je osvojila sportsku nagradu Emmy za izvanrednu studijsku emisiju. Povremeno se pojavljuje na NBA TV kao analitičar.

Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com.

Nakon što se razveo od prve supruge, Smith je 2004. godine na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se 8. rujna 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

Instagram Tia Jurčić