Ivica Kostelić otkrio detalje iz privatnog života sestre Janice: 'Lijepo je vidjeti da je ta obitelj zajedno'

Proslavljena skijašica zadnjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti i posvećena je majčinstvu.

Pixsell/ Goran Stanzl

Jedna od najboljih skijašica svih vremena, naša Janica Kostelić, nakon odlaska u sportsku mirovinu povukla se iz javnosti i okrenula obiteljskom životu.

Na samu Novu godinu 2019. rodila je sina Oscara, a u rujnu prošle godine dobila je drugo dijete, što je ekskluzivno za Story tada potvrdio njezin brat Ivica Kostelić. Nakon što smo ga nazvali i čestitali mu, zahvalio nam se. Upitali smo ga kako se Janica osjeća i je li porod prošao u redu, no ljubazno nam je odgovorio da ne želi ništa otkrivati.

Instagram screenshot  Janica Kostelić

Sada je Ivica nakon dugo vremena progovorio o Janici te je otkrio što radi daleko od očiju javnosti.

'Janica je super. Drago mi je da uživa sad ponovno u majčinstvu, tako da često se vidimo u zadnje vrijeme i opet smo proveli dosta vremena ovog ljeta skupa na Mljetu. Lijepo je to vidjeti da je ta obitelj zajedno, da su djeca zajedno i da napreduju', rekao je Ivica za In Magazin.

Podsjetimo, vijest da je Janica trudna Story je ekskluzivno doznao u srpnju iz povjerljivih izvora. Janica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala. Proslavljena skijašica uspješno skriva i informacije o ocu svoje djece, iako se oko toga puno nagađalo.

Pixsell/ Ivo Cagalj  Janica Kostelić sa sinom Oscarom

Njezin sin Oskar sad ima pet godina, a imali smo ga priliku vidjeti samo jednom, kada su ga fotografi 'uhvatili' u majčinom krilu u kolovozu 2021. godine na Sinjskoj alki.