Jedna od najboljih svjetskih skijašica svih vremena je naša Janica Kostelić (42), koja se nakon sportske karijere okrenula obiteljskom životu. Na Novu godinu 2019. rodila je sina, a u rujnu prošle godine rodila je i drugo dijete.

Janica Kostelić
Story arhiva 

Sretnu vijest je za Story potvrdio njezin brat Ivica Kostelić, no detalje nije htio otkrivati. Sve što se zna o njezinu privatnu životu jest da joj se stariji sin zove Oskar. I dalje je misterij tko je njezin partner te otac njezine djece. Rijetko je viđamo i u javnosti, ali 4. dolazak Svjetskog prvenstva u reliju bio je odličan povod za izlazak. 

Riječ je o važnoj sportskoj manifestaciji koja traje četiri dana i koja promovira Lijepu našu i pomaže hrvatskom turizmu. Očekuje se pola milijuna posjetitelja, od čega će trećina biti stranci. Posljednje pripreme su u tijeku jer vožnje kreću sutra, a vozači će prijeći 1402 kilometara etape. 

Ivica Kostelić o trudnoći Janice Kostelić
Profimedia 

Janica se u četvrtak na Okiću zagrijavala s osmerostrukim svjetskim prvakom Sebastienom Ogierom (40). S obzirom na to je skijanje brz sport, a isto tako je i vožnja relija, komentirala je poveznicu između ta dva sporta.

'Nije to isto, to te može samo zavarati da misliš da si spreman na te brzine, ali to je nešto apsolutno skroz drugačije. Vjerujem da će biti super u svakom slučaju', rekla je za HRT. Dodala je kako je za Ogiera dobila preporuku jer najpreciznije vozi pa se odlučila osobno provozati s njime. 

'Pitajte me poslije. Vidimo se, nadam se', poručila je Janica uz smijeh.

Kako Janica danas izgleda pogledajte u galeriji: 

Instagram Jedna od najboljih skijašica svih vremena posvetila se obiteljskom životu.