Kako Story ekskluzivno doznaje, naša proslavljena skijašica Janica Kostelić rodila je drugo dijete, a vijest nam je potvdio njezin brat, Ivica. Nakon što smo ga nazvali i čestitali mu, zahvalio nam se. Upitali smo ga kako se Janica osjeća i je li porod prošao u redu, no ljubazno nam je odgovorio da ne želi ništa otkrivati.

Podsjetimo, vijest da je Janica trudna Story je ekskluzivno doznao u srpnju iz povjerljivih izvora. Janica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala.

U vrijeme kad smo doznali za drugu trudnooću Janica je uživala na ljetovanju sa sinčićem Oskarom i partnerom. Legendarana skijašica i njezina družina odmor su proveli na otocima Braču i Visu, uživajući u svim blagodatima ljeta.

Bivša skijašica nikada nije skrivala da joj je velika želja ostvariti se u majčinskoj ulozi, pogotovo nakon što je dobila prvog nećaka uz kojeg je posebno vezana.

Janica Kostelić rodila drugo dijete
Story arhiva 

'Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta', rekla je svojedobno Janica.

Velika želja ostvarila joj je početkom 2019., kada je na svijet donijela sinčića Oskara. Nakon toga povukla se iz javnosti i napustila mjesto državne tajnice Središnjeg državnog ureda za sport kako bi se potpuno posvetila svom preslatkom plavokosom dječaku.

Janica Kostelić i sin Oskar u rijetkom pojavljivanju u javnosti
Ivo Čagalj/PIXSELL 

Maleni Oskar sad ima četiri godine, a usprkos slavnoj majci, odrasta daleko od očiju javnosti koja ga je imala priliku vidjeti samo jednom. Oskara su fotografi 'uhvatili' u majčinom krilu u kolovozu 2021. godine na Sinjskoj alki gdje je Janica sjedila u publici u društvu brata Ivice i njegove obitelji.

Janica o sinčiću ne govori gotovo nikad, a i ljubavni život je uvijek radije držala podalje od medija i radoznalih očiju pa se o njemu ne zna puno. Nikada javno nije otkila tko je Oskarov otac, iako se oko toga puno nagađalo.

Kako se Janica mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji:

Story Janica Kostelić kroz godine