'Holivudska ljepotica': Ana Gruica Uglešić pokazala svoju majku od koje je naslijedila najbolje crte

Gospođa Silvana Gruica oduševila je pratitelje svoje poznate kćeri.

Instagram

Glumica Ana Gruica Uglešić slovi za jednu od najatraktivnijih Hrvatica, a poznato je i od koga je naslijedila izgled.

Ana je u nekoliko navrata na Instagramu objavljivala fotografije svoje majke Silvane, čija je slika i prilika, pogotovo iz njenih mlađih dana.

Svoju majku je uz njezinu fotografiju iz mladosti nazvala 'holivudskom ljepoticom', a i Anini pratitelji uputili su brojne komplimente gospođi Silvani.

Ana se sada pohvalila i plodovima majčina rada u vrtu u mjestu Gornje Sitno u zaleđu Splita, gdje imaju obiteljsku kuću. U pričama na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj njezina majka ponosno gleda zelenilo koje je posadila.

Instagram screenshot  Silvana Gruica

Silvana je pokazala i da je u odličnim odnosima sa svojim zetom, Boranom Uglešićem, kad je prošle godine na premijeru Anine predstave 'Šuti i muči' u Splitu stigla u njegovom društvu, a tada se istaknula i svojim izdanjem. Ana je nakon premijere objavla fotografiu na kojoj pozira s majkom i ocem Špirom.

Instagram  Ana Gruica s roditeljima

Ana ima i dvije sestre, koje je također često pokazivala na društvenim mrežama. Također je i ponosna majka desetgodišnjeg Marata Ivana, kojeg je dobila u vezi s putopiscem Hrvojem Šalkovićem, a i njezin muž Boran iz prvog braka ima 22-godišnju kćer Antoniju, s kojom je Ana u odličnim odnosima.

Još fotografija Aninih najbližih pogledajte u galeriji: