Domaća glumica i fitness instruktorica Ana Gruica Uglešić na društvenim mrežama povremeno dijeli fotografije iz privatnog života i pokazuje svoje najbliže.

Tako je prije nekoliko dana posvetila objavu svojoj starijoj sestri Josipi i čestitala joj rođendan.

'Najboljoj sestri, mami, ženi, tetki i radnici, mojoj suborkinji, “najnormalnijoj” sestri Josipi želim od srca sretan rođendan! Najuzornija osoba koja je ipak našla način kako zeznuti dosadni životni sustav uzornih ljudi i dobro se zabavljati svaki dan! Ona je postala zabava. Don’t worry, be happy… 

P.S. Obožavam zadnju sliku na kojoj Duje reve ko magare. Tonću je zatvoreno jedno oko jer ipak slavi 50 -ti. A Josipa se pravi da je sve uredu', napisala je glumica ispod objave.

Inače, Josipa pomaže njihovom ocu Špiri u planinarskom domu na Mosor, a u slobodno vrijeme voli planinariti.

Iako obiteljske fotografije ne dijeli često, Ana ne skriva koliko joj obitelj znači. 

Njezin nećak Matej nedavno je imao krizmu, a glumica je dio atmosfere podijelila sa svojim pratiteljima i pozirala sa sestrama.

Obiteljska proslava Ane Gruice
Instagram 

‘Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42.godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri’, napisala je tom prilikom.

Podsjetimo, splitska glumica nedavno je na svom Instagram profilu čestitala je rođendan suprugu Boranu Uglešiću, a uz emotivan tekst podijelila je i nekoliko njihovih zajedničkih fotografija.

'Mom mužu, prije svega čoviku sa velikim Č, životnom partneru i prijatelju želim sretan 50. rođendan! Godine su ti donijele samo šarm, zrelost, znanje i stabilnost. Ne boj ih se dok god imaš tako žive, neiskvarene, dječje oči još uvik željne svita. Dao Bog pa se uvik ovako smijali. Tvoje najbolje vrime tek dolazi', napisala je.

Inače, domaća glumica je prošle godine i u crkvi izgovorila sudbonosno 'da' svom suprugu. Iako su u braku već pet godina, kada su se vjenčali na intimnoj ceremoniji na Šolti, prošle godine je Boran dobio crkveni razvod od svoje prve supruge Diane pa su on i poznata 38-godišnja glumica mogli stati pred oltar.

 Više fotografija s njihovog vjenčanja, pogledajte u galeriji:

Instagram, Jadran Babić Svadba Ane Gruice Uglešić