'Kiša sipne s vremena na vrijeme, iznenadni oblaci naizgled osvježe na kratko, ali vrućina je nepobjediva', napisala je Nataša Janjić Medančić (42) koja je sa suprugom Nenadom i djecom otišla na put. Ispričala je kako joj je ovo prvi put da ljetuje zimi, a s pratiteljima je podijelila kadrove predivnog krajolika.

Nataša Janjić Medančić
Instagram 

Otkrila je da su otputovali u Zanzibar. 

'Plima i oseka izmjenjuju se svakih 6 sati, od potpune pustoši do dubokog divljeg mora. Indijski ocean', dodala je. Na plaži je uživala pijući iz kokosova oraha. Bezbrižno se šetala po plaži i našalila se kako se ne vraća nikad jer joj je odlično. 

Sin Toni i kći Kaja trčali su po tropskoj kiši, guštere lovili za rep, a ako je suditi po dječjem smijehu, u Zanzibaru im je odlično. 

Nataša Janjić Medančić
Instagram 

Natašu i Nenada spojili su zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, a Nataša je Marijanina.

Da su stvoreni jedno za drugo Nataša i Nenad su i sami brzo shvatili pa su uskoro pale zaruke, a u tajnosti su se vjenčali krajem 2018. Da su njih dvoje zajedno saznalo se tek kad je procurila vijest da je glumica trudna što je Story ekskluzivno saznao.

Do svoje privatnosti držali su i kad su stupili u brak pa je vijest o vjenčanju procurila tek nakon što su sve već ‘obavili’ u tajnosti. Potvrdila je to početkom 2019. godine objavivši fotografiju s vjenčanja.

'Znala sam da postojiš i da me tražiš. Ova najljepša 2018. neka nam se prelije na ostatak života i sve koje volimo', poručila je uz fotografiju.

Kako se provode u Zanzibaru pogledajte u galeriji: 

Instagram Glumica uživa u Zanzibaru, a otkrila je kako su djeca trčala dok je vani padala tropska kiša