Glumica Angelina Jolie slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a smeđa kosa već je godinama njen zaštitini znak. Ipak, Jolie se nedavno odlučila za drastičnu promjenu kojom je oduševila svoje obožavatelje.

Naime, glumica je snimljena na ulicama New Yorka, a mnogi su primijetili da je obojala kosu u medeno plavu. Lice je sakrila zatamnjenim naočalama, a na sebi je imala elegantan crni kaput.

Angelina Jolie
North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

'Izgleda odlično', 'Sve joj predivno pristaje', 'Ovako mi se više sviđa', komentirali su njeni obožavatelji na X-u. Ipak, jedan dio fanova smatra da je smeđa boja kose pravi izbor za glumicu: 'Više mi se sviđala prije, ali kao brineta koja se bliži 50-oj  razumijem prednosti isprobavanja svjetlije kose', 'Ovo nije njena boja'. 'Apsolutno ne'.

Inače, Angelina se nedavno našla u centru medijske pozornosti nakon što je viđena u društvu britanskog repera Kingsleeja Jamesa McLeana Daleyja, poznatijeg kao Akala. Iako su je godinama povezivali s raznim poznatim muškarcima, nikad nije javno potvrdila da je veza s nekim novim dečkom istinita. Ipak, mnogi obožavatelji smatraju da su Jolie i Akal već neko vrijeme u ljubavnoj vezi.

Angelina Jolie je navodno u vezi s reperom Akalom.
Vincenzo AloisiMEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Podsjetimo, Angelina Jolie razvela se od glumca Brada Pitta 2016. godine, i to nakon 12 godina veze i braka. Kao razlog su naveli 'nepomirljive razlike'. Obožavatelji se dugo pitaju o uzroku razvoda, a mediji nagađaju da je ključnu ulogu odigrao incident u avionu 2016. godine.

Tad su procurile tvrdnje da je Brad Pitt tijekom ljeta fizički i verbalno zlostavljao Angelinu i njezinu djecu. Ovaj tragični događaj stavio je točku na njihov brak i otvorio novo poglavlje u njihovim ljubavnim životima.

Više fotografija slavne glumice pogledajte u galeriji:

Profimedia Modna izdanja Angeline Jolie