Domaća pjevačica Zorica Kondža prošle je godine postala je baka i otkrila sretnu vijest da je dobila svoje prvo unuče.

Njen najstariji sin Toni postao je otac, dobio je djevojčicu Natali koja se rodila ove nedjelje u splitskoj bolnici.

‘Postala sam baba, čudesan je osjećaj, nisam ga dosad imala pa analiziram sad sve još. Treperimo stvarno. Jučer smo izašli iz bolnice, malena Natali je sitna, dobrica‘, rekla je Zorica za 24 sata.

Zorica Kondža rekla je da su je suprug Joško Banov osvojio duhovitošću
Jadran Babić 

Sada je isplivala stara fotografije pjevačice i njezinog supruga Joška Banova, s kojim je u braku više od 35 godina.

Ljubav između njih dogodila se 1985. godine, dok je Zorica radila na pjesmi 'Pokora'.

Zorica Kondža i Joško Banov.
Filip Brala/PIXSELL 

'Ljubav je uvijek na prvom mjestu to je kao i zdravlje, kad imate zdravlje možete sve, kad vas neko voli cijeli je svijet vaš. Možete sve što hoćete. Lijep je osjećaj da mene kao žene u ovom opakom poslu prati me kao prijatelj i kao izvrstan klavirista gdje se osjećam izvrsno na bini', rekla je Zorica prije nekoliko godina za IN magazin.

Naime, njen Joško na koncertima joj svira na klavijaturama, a prije desetak godina otkrila je i u čemu je ključ njihove ljubavi.

Tko je suprug Zorice Kondže?
arhiva Storyja 

'Tu nema tajne. Mi smo očito drugačiji. Tu ulogu igra i kućni odgoj, vrijednosti koje su nam usađene, oboje dolazimo iz velikih obitelji. Prije svega, održava nas ljubav. Brak nije bajka kao što mladi danas misle. Ima tu prepreka koje treba proći i najvažnije je da se međusobno razumijete',rekla je Zorica za Večernji list.

O njihovoj ljubavi govorio je i Joško. 'Nakon tri godine što sam je pratio doma i stalno zvao na piće, pao sam u veliki trošak pa smo se vjenčali 1987. godine. Osvojili su me njezina osobnost i ljudske kvalitete', rekao je Joško te dodao kako nikad nije zaboravio njen rođendan ili godišnjicu braka.

Zorica Kondža i Joško Banov
Story arhiva 

Par ima troje djece, Tonija, Ivana i najmlađeg Luku kojeg je Zorica rodila kada je imala 43 godine.

'Moram priznati da mi je treća trudnoća bila najlakša. Prva je bila najteža i porođaj je trajao 12 sati. Kada sam rodila Luku, imala sam 43 godine, a iako su mi svi liječnici govorili da neću moći dojiti, bila sam uporna pa sam dojila gotovo do 46. godine. Priroda se pobrinula za sve', otkrila nam je Zorica u razgovoru prije dvije godine. Rekla je i da se rado prisjeti tih vremena.

Tko je suprug Zorice Kondže?
Story 

'Tada sam bila najstarija rodilja u bolnici, sve su ostale djevojke bile u ranim 30-ima. Kako sam imala najviše iskustva, pomagala sam im sa savjetima, a s nekima sam ostala i u kontaktu', rekla je Zorica.

Podsjetimo, Zorica je u nedavnom intervjuu ispričala da je njen suprug romantičan, no da to ne pokazuje.

Tko je suprug Zorice Kondže?
Jadran Babić 

'Romantičan je, samo ne pokazuje. Mi smo oboje duhoviti i onda kad on meni nešto ide, ja bacim na šalu, pa mi kaže da sam upropastila i obratno. Tako da se stanemo zapravo smijati, ali zar nije i smijanje dio romantike? Kad sam slobodna, onda se Joško i ja počastimo, izađemo vanka, ali kad se bavite ovim poslom, onda tražite negdje di je, onako, mirna atmosfera i tišina', ispričala je Zorica za In Magazin.

U galeriji pogledajte više fotografija obitelji:

Facebook, Story arhiva Zorica Kondža je u braku s Joškom Banovom 35 godina i imaju tri sina