Domaća glazbena diva Zorica Kondža otkrila je sretnu vijest da je dobila svoje prvo unuče.

Njen najstariji sin Toni postao je otac, dobio je djevojčicu Natali koja se rodila ove nedjelje u splitskoj bolnici.

‘Postala sam baba, čudesan je osjećaj, nisam ga dosad imala pa analiziram sad sve još. Treperimo stvarno. Jučer smo izašli iz bolnice, malena Natali je sitna, dobrica ‘, rekla je Zorica za 24 sata.

Zorica Kondža je postala baka
Jadran Babić 

‘Dico moja, svi smo to prošli, te neprospavane noći. Ali to će proći i to će se zaboraviti’, poručila je sinu i snahi.

Inače, Zorica je sa suprugom s glazbenikom Joškom Banovom u braku već 35 godina, a zajedno imaju trojicu sinova, Tonija, Ivana i Luku.

Joško i Zorica zaljubili su se davne 1985. dok je ona radila na pjesmi ‘Pokora’, a on joj je na koncertima svirao klavijature. Pjevačica je u ranijem intervjuu otkrila da ju je suprug osvojio duhovitošću, a on je ispričao da je presudna bila njena osobnost.

‘Nakon tri godine što sam je pratio doma i stalno zvao na piće, pao sam u veliki trošak pa smo se vjenčali 1987. godine. Osvojili su me njezina osobnost i ljudske kvalitete', rekao je Joško ranije.

Joško Banov i Zorica Kondža u braku su 35 godina
Ivo Čagalj/PIXSELL 

U nedavnom je intervjuu Zorica ispričala da je njen suprug romantičan, no da to ne pokazuje.

'Romantičan je, samo ne pokazuje. Mi smo oboje duhoviti i onda kad on meni nešto ide, ja bacim na šalu, pa mi kaže da sam upropastila i obratno. Tako da se stanemo zapravo smijati, ali zar nije i smijanje dio romantike? Kad sam slobodna, onda se Joško i ja počastimo, izađemo vanka, ali kad se bavite ovim poslom, onda tražite negdje di je, onako, mirna atmosfera i tišina', ispričala je Zorica za In magazin.