Nakon velikog uspjeha ljetnog hita 'Lipo mi je tu', s kojim su čak sedam tjedana proveli na samom vrhu nacionalne top liste HR top 40 najemitiranijih, Rišpet nastavlja niz novom baladom 'Pružimo nam šansu'.

Ovoga puta ekipa iz Rišpeta udružila je snage s glazbenom divom, neponovljivom Zoricom Kondžom čiji se jedinstveni glas već desetljećima ističe na glazbenoj sceni, a prebogata karijera iznjedrila mnoge bezvremene hitove. 'Ne moram niti govoriti koliko mi znači, te koliko sam počašćen, što je jedna od najvećih diva ovdašnjih prostora legendarna Zorica Kondža snimila duet s Rišpetom. Zorica je toliko jednostavna, a opet velika žena i pjevačica. Nije floskula, ali kada je snimala s nama u studiju, moram priznati da sam se naježio od glave do pete, te mogu reći kako Zorica naprosto s godinama sve bolje i bolje pjeva. Već na prvo slušanje 'Pružimo nam šansu', na našu radost i zadovoljstvo, Zorica je momentalno upitala 'kada snimamo?', ispričao je Pero Kozomara.

Poznato je da Rišpet uvijek pjeva o ljubavi kojom iznova osvaja publiku gotovo svih generacija na svoj prepoznatljiv način, bržim ritmovima ili baladama, pa tako i u glazbenoj priči 'Pružimo nam šansu', za čiji tekst se pobrinula Sanja Tafra koja je također napisala i 'Lipo mi je tu', ali i mnoge druge Rišpetove uspješnice, dok se za aranžman pobrinuo iskusni Leo Škaro zajedno sa Perom Kozomarom,

'Ovo je pjesma u kojoj se svatko može prepoznati jer svaka veza ima svoje uspone i padove, ali prava ljubav na kraju sve pobjeđuje, samo joj treba pružiti šansu. Vjerujem da će publika prepoznati tu emociju s kojom je otpjevana, te da će istinski uživati u našoj novoj glazbenoj priči 'Pružimo nam šansu' koliko i mi, zaključio je Pero Kozomara.

'Pružimo nam šansu' ima i svoj video spot za čije se romantične kadrove pobrinuo Željko Petreš te ih savršeno uklopio sa samom pjesmom, a kako zvuči kada prava ljubav dobije novu priliku, i to u duetu Rišpeta i glazbene dive Zorice Kondže u pjesmi 'Pružimo nam šansu', poslušajte na linku.