Domaća diva Zorica Kondža otkrila je je li njezin suprug Joško romantična duša, progovorila o Letu 3, ali i nadolazećoj ljetnoj sezoni.

'Romantičan je, samo ne pokazuje. Mi smo oboje duhoviti i onda kad on meni nešto ide, ja bacim na šalu, pa mi kaže da sam upropastila i obratno. Tako da se stanemo zapravo smijati, ali zar nije i smijanje dio romantike? Kad sam slobodna, onda se Joško i ja počastimo, izađemo vanka, ali kad se bavite ovim poslom, onda tražite negdje di je, onako, mirna atmosfera i tišina', otkrila je Zorica za In magazin.

Zorica Kondža i Joško Banov
Story arhiva 

Osvrnula se i na Let 3 koji će Hrvatsku prestavljati na Eurosongu u Liverpoolu.

'Intencija je to bila i oni su to postigli. Isprovocirali su sve živo. Lako što su nas, mi već njih znamo otprije. Ali meni je drago da su se isprovocirali ovi izvan naših granica, da su svi nešto u čudu. Pa zašto ne? U ŠČudu su i neka im je sa srićom'', poručila je.

Već se priprema za nadolazeću ljetnu sezonu, a raspored se popunjava. Ipak, ima jednu želju.

'Lani sam se samo pet dana kupala cijelo ljeto, nadam se da ću se ovo ljeto malo više okupati. Boju više neću hvatati, to me ne interesira, i nadam se da će biti lijepo', zaključila je.

Inače, ljubav između Zorice i Joška dogodila se 1985. dok je Zorica radila na pjesmi 'Pokora'. Naime, njen Joško na koncertima joj svira na klavijaturama, a prije desetak godina otkrila je i u čemu je ključ njihove ljubavi. 'Tu nema tajne. Mi smo očito drugačiji. Tu ulogu igra i kućni odgoj, vrijednosti koje su nam usađene, oboje dolazimo iz velikih obitelji. Prije svega, održava nas ljubav. Brak nije bajka kao što mladi danas misle. Ima tu prepreka koje treba proći i najvažnije je da se međusobno razumijete' rekla je Zorica za Večernji list.

Toni Banov nastupa s majkom Zoricom Kondžom
Ivo Čagalj/PIXSELL 

Opisala je kako ju je suprug osvojio duhovitošću. O njihovoj ljubavi govorio je i Joško. 'Nakon tri godine što sam je pratio doma i stalno zvao na piće, pao sam u veliki trošak pa smo se vjenčali 1987. godine. Osvojili su me njezina osobnost i ljudske kvalitete', rekao je Joško te dodao kako nikad nije zaboravio njen rođendan ili godišnjicu braka.

Par ima troje djece, Tonija, Ivana i najmlađeg Luku kojeg je Zorica rodila kada je imala 43 godine. 'Moram priznati da mi je treća trudnoća bila najlakša. Prva je bila najteža i porođaj je trajao 12 sati. Kada sam rodila Luku, imala sam 43 godine, a iako su mi svi liječnici govorili da neću moći dojiti, bila sam uporna pa sam dojila gotovo do 46. godine. Priroda se pobrinula za sve', otkrila nam je Zorica u razgovoru prije tri godine. Rekla je i da se rado prisjeti tih vremena.

Zorica Kondža s obitelji
Story 

'Tada sam bila najstarija rodilja u bolnici, sve su ostale djevojke bile u ranim 30-ima. Kako sam imala najviše iskustva, pomagala sam im sa savjetima, a s nekima sam ostala i u kontaktu', rekla je Zorica.