Najpopularnija splitska glumica Ana Gruica ne skriva koliko je bliska sa svojom obitelji, ali i s obitelji svog supruga Borana Uglešića.

Nije rijetkost ni da podijeli obiteljske fotografije pa je tako nedavno objavila vrlo emotivne fotografije s obiteljske proslave.

Obiteljska proslava Ane Gruice
Instagram 

Slavila se krizma Aninog nećaka Mateja, a Ana je tad pozirala sa svoje dvije sestre, starijom Josipom i mlađom Petrom.

U ranijoj je objavi sa sestrama glumica podijelila emotivnu posvetu roditeljima Silvani i Špiri.

‘Nije poanta ove objave praviti se važna lijepim i pametnim sestrama, nego se praviti važna roditeljima koji su nas izveli na pravi put i trudili se da nam u svoje 42.godine braka omoguće sve što su mogli. Sve su to učinili krvavim i napornim radom, sa svojih 20 prstiju. Stoga, roditelji moji, Silvana i Špiro, sretna vam 42. godišnjica braka s najljepšom slikom vaše tri zahvalne kćeri’, napisala je tom prilikom.


Sad je Ana podijelila fotografiju svoje mame Silvane iz njene mladosti, a na fotografiji se dobro vidi koliko glumica sliči na majku. U opisu je otkrila i kojim povodom dijeli ovu uspomenu.

‘Ovoj holivudskoj ljepotici je danas rođendan. Moja posebna sreća je ta da je ovo moja mama! Naša majka. Ove godine bez pjesme i rime. Samo divljenje svemu što je bila, što jest i što će biti. Sretan rođendan, mama’, poručila je Ana u objavi.


U komentarima su se javili brojni Anini fanovi koji su se pridružili čestitkama i poslali majci Silvani mnoge lijepe želje.