Gdje je danas i što radi Janica Kostelić? Naša skijašica svog partnera i djecu čuva daleko od javnosti, no odao ju je on

Naša skijašica rijetko govori o privatnom životu.

Story arhiva

Jedna od najboljih skijašica svih vremena, Janica Kostelić, nakon odlaska u sportsku mirovinu povukla se iz javnosti i okrenula obiteljskom životu. Na samu Novu godinu 2019. rodila je sina Oscara, a u rujnu prošle godine dobila je drugo dijete, što je ekskluzivno za Story tada potvrdio njezin brat Ivica Kostelić.

Sada je Ivica nakon dugo vremena progovorio o Janici te je otkrio što radi daleko od očiju javnosti.

Bravo press 

'Janica je super. Drago mi je da uživa sad ponovno u majčinstvu, tako da često se vidimo u zadnje vrijeme i opet smo proveli dosta vremena ovog ljeta skupa na Mljetu. Lijepo je to vidjeti da je ta obitelj zajedno, da su djeca zajedno i da napreduju', rekao je Ivica za In Magazin.

Podsjetimo, vijest da je Janica trudna Story je ekskluzivno doznao u srpnju iz povjerljivih izvora. Janica se o trudnoći, kao i prvi put, nije javno oglašavala, a ne zna se ni tko je otac njezine djece.

Instagram 

Janica je oduvijek izbjegavala dijeljenje s javnošću detalja iz svog privatnog života. Otvorenije je govorila samo o jednoj vezi, onoj s Riječaninom Borisom Ivančićem kojega je upoznala 2005. godine.

Upravo je zbog ljubavi, kako je govorila, ali i zbog zdravlja, na proljeće 2007. objavila da se oprašta od profesionalnog skijanja. Naime, njezine velike sportske uspjehe nisu zaobilazile česte ozljede i zdravstveni problemi - operirala je slijepo crijevo, 2004. odstranjena joj je štitnjača, a iste godine operirano joj je i desno koljeno.

'Lijepo je kada se ujutro probudiš i pomisliš: 'Danas ne moram ništa, mogu raditi samo ono što želim'. Kad se čovjek dugo bavi nečim što voli, nije lako odlučiti stati. Ali nisam stroj... Pauza će mi dobro doći, sretna sam, radim stvari koje prije nisam, uživam u životu. Živim takozvanim normalnim životom i lijepo mi je. Ustajem dosta kasno, oko 10.30, popijem kavu i dane provodim u druženju s bliskim ljudima...', rekla je tada Janica koja se preselila u Rijeku, gdje je tada otvorila kozmetički salon.

Profimedia 

Na skije je prvi put stala kada je imala tri godine, a skijanje je počela trenirati kada je imala deset godina. Vrlo brzo svima je postalo očito da je rođena pobjednica. Janica je tijekom svoje bogate karijere tri puta osvojila svjetski kup, 2001., 2003. i 2006. godine.

Osvojila je tri zlata na Olimpijskim igrama u Salt Lake Cityju, zlato na Olimpijskim igrama u Torinu, pet zlata na Svjetskim prvenstvima u St. Moritzu i Bormiju, a u vitrini čuva i tri Velika kristalna globusa sa Svjetskih skijaških kupova.