Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HUMANITARNA PRIČA

Nosite najpoželjniju shopper torbu sezone koja govori više od riječi

Autor promo
Autor promo

Trend alert!

Izvor: Slavica Josipović

Predimenzionirane torbe predmet su obožavanja već sezonama, a isti trend nastavit će se i ovog proljeća, ali u jednoj sasvim posebnoj izvedbi. City Center one limited edition platnene torbe dio su posebnog projekta #citylovesgreen koji ima dva cilja: promovirati višekratnu i višenamjensku upotrebu ovih torbi kako bi se smanjila potrošnja plastičnih vrećica te humanitarnu komponentu kojom će se pomoći dvjema važnim udrugama.

Torba s originalnom porukom „Pjeni se more, nemoj ti“ pronaći će put do svoje publike na prodajnom mjestu u City Centeru one Split gdje će biti dostupna za prodaju u limitiranim količinama do 3. travnja, dok će torba s porukom „Iako je zemlja okrugla, nekima je sve ravno“ biti dostupna za prodaju zagrebačkoj publici u City Centeru one East od 7. do 14. travnja, odnosno u City Centeru one West od 16. do 23. travnja. Jedinstvene dizajnerske torbe moći će se kupiti po simboličnoj cijeni od 50 kuna, a njihovom kupnjom postat ćete dio posebne humanitarne priče.

Izvor: Maja Prgomet

Naime, sav prihod od prodaje torbi u Splitu donirat će se udruzi Domine kako bi se podržao projekt otvaranja prvog kriznog centra za žene žrtve nasilja i obiteljskog nasilja, dok će se svi prihodi od prodaje torbi u Zagrebu donirati udruzi Sve za nju za pružanje stručne psihološke pomoći, psihoterapije i psihoedukacije za žene oboljele od raka.

City Center One
Izvor: YouTube

Zamišljene kao poželjan modni dodatak koji će se rado koristiti na putovanjima, odlascima u shopping, na plažu ili šetnju gradom, ove shopper torbe osmislili su domaći kreativci koji stoje iza branda BORŠA by Mala Radnja Dizajna, a torbe su također i proizvedene u Hrvatskoj. S naglaskom na prirodne materijale i duhovite poruke, City Center one limited edition torbe naći će se na shopping listi svih ekološki osviještenih modnih entuzijasta, čemu u prilog govore brojne poznate Instagram djevojke koje su ih već prošetale gradom i uvrstile u svoje svakodnevne kombinacije.

Nikada nije kasno za dobre odluke, a posebno ako one pridonose višem cilju i pomažu drugima, stoga napravite mjesta u ormaru za novu torbu, uključite se u projekt i pustite neka City Center one limited edition torba govori više od riječi.

Najčitanije

Najnovije