Uz Storyjeve kupone za još pristupačniju kupnju obnovite garderobu komadima iz kolekcija poznatih brendova te spremno uđite u novu sezonu slojevitog odijevanja.

Ovog listopada zablistajte u svim dnevnim i noćnim varijantama u komadima iz bogate ponude Story Shopping Festa kojima ćete upotpuniti garderobu za hladniju sezonu i nadograditi jedinstveni stil.

Od tenisica i uvijek popularnih gležnjača do toplih jakni i hoddieca za nju i njega, čarapa sa zanimljivim uzorcima i modnih dodataka u najpopularnijoj boji sezoni - zelenoj. Nadopunite svoj jesensko-zimski ormar komadima koji će baš uvijek biti u modi. Tu su i donje rublje te razni drugi modni dodaci, poput kapa i šalova, bez kojih nećemo moći ni ove zime.

teigan-collage - 2021-10-12T152716.860
Story Press 

Samo u časopisu Story od srijede, 13. listopada, potražite shopping kupone i ostvarite popuste do čak 40% prilikom kupnje u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske. U suradnji s partnerima - PBZ Card i Premium Visa – časopis Story donosi raskošne kupone za kupnju koji su iskoristivi od 13. do 19. listopada 2021. godine.

PLUS! Samo u subotu, 16. listopada, očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite dodatne uštede – čak 40% popusta na odabrane artikle. Plaćajte Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Story s kuponima na dar potražite od 13. listopada na svim kioscima.

Koji vas još artikli čekaju u Story Shopping Fest powered by Premium Visa pogledajte u galeriji u nastavku gdje smo izdvojili neke od i ne propustite nezaboravnu kupnju iz koje ćete otići s osmijeh na licu i ušteđenim kunama u novčaniku.

Story Press Uz Storyjeve kupone