Pažnja, pažnja! Jer idući tjedan stiže prvi ovogodišnji Story Shopping Fest! Samo u časopisu Story od srijede, 20. travnja, potražite shopping kupone i ostvarite popuste do 40% prilikom kupnje u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.

Osvježite svoj proljetni stil uz vrtoglave popuste koji vas čekaju uz Story Shopping Fest! NE PROPUSTITE nabaviti komade iz najnovijih proljetnih kolekcija s popustima od 30% uz časopis Story, od srijede 20. travnja! Samo uz Story potražite shopping kupone s fantastičnim popustima na dar i pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske

Zablistajte ovog proljeća uz nove traperice, lepršave haljine, stylish tenisice, elegantne modne dodatke – na vama je da odaberete komade iz najnovijih ovosezonskih kolekcija svjetskih brendova, i to po posebnim popustima od 30%! Potražite časopis Story sa shopping kuponima od srijede, 20. travnja 2022. godine.

Kuponi su iskoristivi do 26. travnja, a u subotu 23. travnja očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.

Plaćajte svojom Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest powered by Premium Visa - rezervirajte u kalendaru 20. travnja 2022. godine za kupnju novog Storya sa shopping kuponima na dar.

Pratite Story.hr i uskoro doznajte u kojim trgovinama možete ostvarite fantastične shopping pogodnosti!

story shopping.jpg
Story