Osvježite svoj ljetni stil uz vrtoglave popuste koji vas čekaju uz Story Shopping Fest! NE PROPUSTITE nabaviti komade iz najnovijih ljetnih kolekcija s popustima do čak 40% uz časopis Story, od srijede 8. lipnja! Samo uz Story potražite shopping kupone s fantastičnim popustima na dar i pripremite se za nezaboravnu kupnju na više od 500 prodajnih mjesta diljem Hrvatske!

Ljetni popusti kucaju na vrata! Idući tjedan stiže Story Shopping Fest u ljetnom ruhu! Samo u časopisu Story od srijede, 8. lipnja, potražite shopping kupone i ostvarite popuste do čak 40% prilikom kupnje u preko 500 trgovina iz svijeta mode i ljepote, diljem Hrvatske.

Sezona godišnjih odmora i ljetnih izlazaka je pred nama, a časopis Story donosi vam neodoljive popuste! Već od 8. lipnja čekaju vas kuponi od 30% popusta na omiljene ljetne artikle.

Lepršave haljine, majice šarenih dezena i modernih natpisa, lagane hlače u kombinaciji sa sandalama ili natikačama garantiraju vam najmodernije ljetne stylinge - na vama je da odaberete komade iz najnovijih ovosezonskih kolekcija svjetskih brendova, i to po posebnim popustima do čak 40%! Potražite časopis Story sa shopping kuponima od srijede, 8. lipnja 2022. godine.

Kuponi su iskoristivi do 14. lipnja na području Republike Hrvatske, a u subotu 11. lipnja očekuje vas i poseban PBZ Card Premium Visa Happy Day! Samo na taj dan za plaćanje Premium Visa karticom ostvarite čak 40% popusta na odabrane artikle.
Plaćajte svojom Premium Visa karticom, a trošak podijelite na željeni broj rata. Maksimalan broj rata provjerite na prodajnim mjestima svakog pojedinog partnera.

Ne propustite Story Shopping Fest powered by Premium Visa - rezervirajte u kalendaru 8. lipnja 2022. godine za kupnju novog Storya sa shopping kuponima na dar.

Pratite Story.hr i uskoro doznajte u kojim trgovinama možete ostvarite fantastične shopping pogodnosti!

VIZUAL STORY SHOOP FEST LJETO 2022.png
promo