CIPELE I GRAD Znate li što Sarah Jessica Parker radi posljednjih mjeseci?

Ona se ne libi raditi bilo koji posao

Story

Zvijezda Seks i grada, 55-godišnja Sarah Jessica Parker, do snimanja novih nastavaka kultne serije dane provodi radeći u svojoj trgovini cipela u New Yorku. Gotovo svakodnevno Parker odlazi u trgovinu i pomaže kupcima pronaći idealan par cipela ili im donijeti odgovarajući broj, i sve to prije nego se vrati snimanjima novih nastavaka serije u kojoj se ipak neće pojaviti neki od kultnih likova.

Profimedia 

 Vlasnica brenda SJP uspješno posluje već sedmu godinu zaredom, a njezine cipele obožavaju sve žene koje uživaju u bojama i sjajnim materijalima.

Profimedia 

Podsjetimo, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon početkom siječnja podijelile su na Instagramu teaser kojim su potvrdile nova snimanja Seks i grada. Kao kontrast scenama obožavanog grada, Kim Cattrall objavila je sliku mističnog krajolika iz šetnje, potvrđujući ono o čemu se dugo nagađalo: u novim epizodama nema Samanthe. Fanovi su odmah počeli nabrajati alternativne opcije za Samanthin lik i brujati o lošim odnosima između glumica koje su uzrokovale razdor i odluku da ne nastavi sa serijalom, no Sarah Jessica Parker odgovorila je na neke od tih komentara, tvrdeći da nije stvar u manjku ljubavi među njima, već da Samantha naprosto nije dio priče koju sada žele ispričati.

Profimedia 

Profimedia 

Osim Kim Catrall, sve je izglednije kako se među legendarnom postavom neće pojaviti ni Faca, kojeg je u seriji glumio 66-godišnji markantni Chris Noth.