Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FANOVI U NEVJERICI Nastavak 'Seks i grada' bez još jednog čuvenog lika

Autor A.M.C.

Kim je otpala, ali i glavni muški protagonist?

  Izvor: Profimedia

Kim Catrall, potvrđeno je, neće sudjelovati u snimanju novih nastavaka kultne serije 'Seks i grad', a sve je izglednije kako se među legendarnom postavom neće pojaviti ni Faca, kojeg je u seriji glumio 66-godišnji markantni Chris Noth.

Prije nekoliko godina, kada je bila aktualna priča o mogućem snimanju trećeg filma koji doduše nikad nije realiziran, govorilo se da će Faca u tom nastavku umrijeti. Glumac Chris Noth tada je nagađanja demantirao. Sada, pak, Page Six prenosi informaciju kako Face ipak neće biti u novim nastavcima serije.

Uz njega, izgledno je da se na malim ekranima neće pojaviti ni David Eigenberg koji je u seriji glumio Mirandinog supruga Stevea Bradyja.

Podsjetimo, Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon početkom siječnja podijelile su na Instagramu teaser kojim su potvrdile nova snimanja Seks i grada. Kao kontrast scenama obožavanog grada, Kim Cattrall objavila je sliku mističnog krajolika iz šetnje, potvrđujući ono o čemu se dugo nagađalo: u novim epizodama nema Samanthe. Fanovi su odmah počeli nabrajati alternativne opcije za Samanthin lik i brujati o lošim odnosima između glumica koje su uzrokovale razdor i odluku da ne nastavi sa serijalom, no Sarah Jessica Parker odgovorila je na neke od tih komentara, tvrdeći da nije stvar u manjku ljubavi među njima, već da Samantha naprosto nije dio priče koju sada žele ispričati.

Povezane vijesti

Tko će se umjesto voljenih likova pojaviti u novim nastavcima i kako će priča biti koncipirana, tek će se doznati…

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image