Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Službena vijest koja popravlja početak 2021.: “Seks i grad” se vraća

Autor Kristina Stakor
Autor Kristina Stakor

Potvrđen povratak na male ekrane u 10. novih epizoda potaknuo oduševljenje fanova, ali i tračeve

Izvor: Profimedia

Pod naslovom “And Just Like That”, jednom od upečatljivih fraza koje je Carrie Bradshaw koristila u originalnoj seriji prije dvadesetak godina (gasp! zar je toliko prošlo?) i teaserom koji su jučer na Instagramu podijelile Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon, potvrđeno je ono o čemu se šuška već tjednima: Seks i grad vraća se na male ekrane!, piše Elle.hr.

Kao kontrast scenama obožavanog grada, Kim Cattrall objavila je sliku mističnog krajolika iz šetnje, potvrđujući ono o čemu se dugo nagađalo: u novim epizodama nema Samanthe. Fanovi su odmah počeli nabrajati alternativne opcije za Samanthin lik i brujati o lošim odnosima između glumica koje su uzrokovale razdor i odluku da ne nastavi sa serijalom, no Sarah Jessica Parker odgovorila je na neke od tih komentara, tvrdeći da nije stvar u manjku ljubavi među njima, već da Samantha naprosto nije dio priče koju sada žele ispričati. Pogledajte trailor na linku niže.

https://www.elle.hr/wp-content/uploads/2021/01/136982506_3283499958426360_2488178922261450616_n.mp4

I couldn’t help but wonder… gdje je seks u ‘Seks i gradu’ 20 godina kasnije, bez Samanthe? Nikakvi detalji još nisu poznati, osim da produkcija počinje na proljeće. Što je s glavnim frajerima još se ne zna, ali nadamo se vidjeti Stevea, Harryja i Mr. Biga u novim scenarijima. Ili možda nekog novog Smitha Jerroda? U svakom slučaju, veselimo se svim kostimima, koktelima i nadamo da će nam ovih deset polusatnih epizoda donijeti closure koji filmovi nisu uspjeli.