Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lifestyle

Sarah Jessica Parker priprema reality show za dejtanje

Autor Ana Fazekaš
Autor Ana Fazekaš

Tko o čemu – nekadašnja Carrie Bradshaw o ljubavi, spojevima i turbulencijama single života

Izvor: Profimedia

Okej, s godinama su nam se granice između Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaw nepovratno zamutile, ali u našu obranu – od besprijekornog stila preko bubbly karaktera do baratanja drevnom mudrošću, ne vidimo velike razlike između dviju ikona, piše Elle. Stoga nam se čini da je novi projekt Sarah Jessice najsmislenija stvar za koju smo čule ove nesuvisle godine – Parker pokreće reality dating emisiju!

Serija će se zvati Swipe Swap i uključivat će dvije single osobe koje će se zamijeniti za mjesta i živote (nešto kao The Holiday), kako bi u kontaktu s ljudima iz života druge osobe naišle na romansu koja im u vlastitoj svakodnevnici izmiče. Obje će osobe preseliti u drugi grad, useliti u stan druge, ići na posao i družiti se s njihovim prijateljima, u potpunosti se izmjestiti iz vlastite rutine u tuđu u nadi da će ih iskustvo malo uzdrmati iz ustaljenog života.

Izvor: Profimedia

Parker će biti i producentica nove serije kroz svoju kompaniju Pretty Matches Productions, a njezino je dosadašnje produkcijsko iskustvo najznačajnije obilježila serija Divorce koja je nastala u suradnji s HBO-om između 2016. i 2019. godine. No Parker sprema i jedan projekt na Broadwayju gdje će zaigrati glavnu ulogu u uprizorenju hit serije šezdesetih Plaza Suite Neila Simonsa, gdje će joj uz bok biti ni više ni manje nego dugogodišnji suprug Matthew Broderick! Sve u svemu, Sarah Jessica Parker ima posla, a mi se radujemo svemu što će nam donijeti. Let the games begin!


Najčitanije

Najnovije

loader