RISKANTNI BADIĆI U KOJE ĆETE SE ZALJUBITI: Lidija Lešić izbacila nove komade, a mnogi ih se ne bi usudili odjenuti

Domaći brend My Choice, iza kojeg stoji influencerica Lidija Lešić, ima nova kolekciju kupaćih kostima inspiriranu bajkovitim otokom Visom.

Instagram

Domaći brend My Choice, iza kojeg stoji influencerica Lidija Lešić, ima nova kolekciju kupaćih kostima inspiriranu bajkovitim otokom Visom.

Samo ime kolekcije govori sve, 'Innamorata Di Vis', a novi komadi prate dosadašnji stil brenda i oduzimaju dah na prvi pogled.

 Svi komadi ručno su izrađeni u Hrvatskoj, kao što je to bio slučaj i do sada, a prevladavaju prepoznatljive boje brenda, nude i 'ne boje'. 

Istina je, za odjenuti neke od prekrasnih kupaćih potrebno je dosta hrabrosti zbog njihovog minimalističkog dizajna. Također, zahtijeva i dovođenja vaše linije do savršenstva. 

My Choice pokrenut je u svibnju 2018. godine, a ideju o osnivanju brenda potaknuli su velika strast prema modi, te neizmjerna ljubav i nostalgija za Slavonijom.

'U raznolikoj kolekciji nakita Slavonika mogu se pronaći trendovski komadi, koji će potrajati dulje od jedne sezone, a osim što su moderni, izrađeni su vrhunskom kvalitetom. Sav nakit ručno je izrađen, točnije heklan u Slavoniji od prirodnog pamuka', istaknuto je na službenoj stranici brenda.

Podsjetimo, Lidija obožava minijaturne bikinije pa je tako prošle godine oduševila svoje pratitelje fotografijama sa Sejšela, a posebno onom u crnom bikiniju koji joj je kako je sama napisala 'kupio muž'

Pokrenula je pravu lavinu komentara mnogih domaćih celebova poput Žanamari, Anite Dujić, Sonje Kovač, Maje Šuput,...

I Luka Nižetić je Lidiji odgovorio na svoj način: 'Nek ti nastavi kupovat!'