Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJVATRENIJE IZDANJE Jelena Karleuša pokazala previše?

Iako su ju već 'bezbroj' puta mnogi kritizirali zbog uređivanja fotografija i nerealnog prikazivanja sebe, pjevačica se na to, baš poput svjetskih zvijezda, ne osvrće

 Izvor: Instagram

Za pjevačicu Jelenu Karleušu kažu da je jedna od najkontroverznijih javnih osoba na području Balkana, a njezine objave na društvenim mrežama uvijek izazovu lavinu komentara. To je uspjela napraviti i s posljednjom fotografijom na kojoj pozira u minijaturnom kupaćem kostimu, a bujne atribute, naravno, stavlja u prvi plan.

Brojni pratitelji složili su se kako Jelena ima tijelo kakvo viđamo samo u reklamama, no bilo je i nekih koji smatraju kako je riječ samo o dobrom Photoshopu. Nije tajna ni da fotografije pjevačica često 'popegla', dopuštajući tako obožavateljima da je vide samo u najboljem mogućem izdanju.

Međutim, iako su ju već 'bezbroj' puta mnogi kritizirali zbog uređivanja fotografija i nerealnog prikazivanja sebe, pjevačica se na to, baš poput svjetskih zvijezda, ne osvrće. ‘Jelena, ne sramoti se. Vidjeli smo te uživo. Žena je zgodna, ali ni blizu kao na fotografijama’, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Povezane vijesti

Jelena Karleuša nedavno je priznala i kako se nikada nije uspjela uklopiti u standarde podneblja u kojem živi. 'To je razlog zašto sam puno propatila i bila neshvaćena kao i danas. Ali to sam ja. Ne mogu se mijenjati, a nije da nisam pokušavala biti ljubimica svih. Meni to ne ide. Možda sam većini čudna, ali i meni su ljudi čudni. I zato sam naučila funkcionirati u svom svemiru sama. Pjevam, igram, govorim i radim onako kako ja hoću, ignorirajući činjenicu da svatko o tome ima mišljenje. 26 godina mnogo ružnih, užasnih trenutaka za jednu ženu, ali i najveće i najdivnije fanova zbog kojih sam svaki put rekla sebi da moram dalje. Nadam se da ćemo još puno godina pjevati i stare, a uskoro i nove pjesme… Jer ima još puno planeta do kojih nismo došli i puno zvijezda koje čekaju da ih dotaknem', poručila je Karleuša u svojoj objavi na Instagramu.

Magazin

Royals