Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE ZA ZDRAVLJE

ULOGA JE DOKRAJČILA Glumica se podvrgnula hipnozi kako bi spasila zdravlje

Autor Nika Romek
Autor Nika Romek

Bilo je vrijeme da potraži profesionalnu pomoć

Izvor: Profimedia

Američka glumica Reese Witherspoon, uz to što je miljenica Hollywooda, oduvijek je poznata kao iskrena i otvorena osoba. Nikada je nije bilo sram pričati o svojim problemima, što uključuje i one zdravstvene. Još prošle godine je podcastu Jameela Jamila otkrila kako je patila od teške depresije nakon što je rodila prvu kći, danas 21-godišnju Avu koju je uz 17-godišnjeg sina Deacona dobila u bivšem braku s glumcem Ryanom Philipeom. Uz to, posljedice na njezino mentalno zdravlje ostavila je i njezina uloga u filmu Wild iz 2014. godine. U razgovoru s Tracee Ellis Ross za magazin Interview, 45-godišnja glumica prisjeća se kako je prihvatila izazov portretiranja Cheryl Strayed u divljini, rekavši da se toliko bojala zbog snimanja projekta.

'Imala sam napadaje panike tri tjedna prije nego što sam započela snimanje', rekla je objašnjavajući da su 'golotinja, seksualnost i uporaba droga' bili ti zastrašujući aspekti. Još jedan faktor koji je poticao njezinu tjeskobu je bila činjenica što je glumica sama pred kamerom, bez drugih glumaca. 'Nikad nisam bila sama u scenama danima i danima. Vjerojatno je bilo 25 dana snimanja gdje nisam imala nijednog drugog glumca nasuprot sebe. Bila sam samo ja, kamera i ruksak', objasnila je. 

Kako bi se odmaknula od svih tih strahova, odlučila je potražiti profesionalnu pomoć - okrenula se hipnozi. 'Knjiga Cheryl Strayed bila mi je tako lijepa i sveta jer mi je tako duboko govorila o tome kako se mi kao žene moramo spasiti. Ne dolazi majka ili otac koji nas spašava. Nema supružnika. Mislila sam da je radikalno što na kraju filma ona završi bez obitelji, novca, posla, partnera i sretna je. Ne znam hoću li ikad više toliko raditi, ali to me promijenilo na više razina', opisala je kako se osjećala. 

Majka troje djece sve je otvorenija prema svom mentalnom zdravlju, posebno otkad je svijet ušao u pandemiju koronavirusa u ožujku 2020. godine. Prethodno je podijelila kako je 'ležala na podu i plakala', jer je jednostavno 'shrvana'.

Povezane vijesti

Izbor Urednika

Royals