Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVI IZAZOVI

NOVO POGLAVLJE Lidija Lešić zakoračila u veliki projekt

Autor L.O.
Autor L.O.

Sve manje vremena provodi Zagrebu

Izvor: Instagram

Lidija Lešić, poznata hrvatska influencerica, diplomirana pravnica, poduzetnica i bivši model - sve to dovoljno otkriva njezinu osebujnu ličnost. No, naravno, na tome nije stala. Zadnjih par godina razvila je ljubav prema otoku Visu gdje je, zajedno sa svojim suprugom Kazimirom, odlučila pokrenuti novi veliki projekt. O čemu se točno radi, otkrijte u kratkom intervjuu za Story.hr. 

Lidija, na Vašim Instagram storyjima vidimo da ste već neko vrijeme na Visu. Zašto baš Vis?

Jesmo. Vis je otok u koji smo se zaljubili zapravo poprilično nedavno, 2019. godine. Nekako je vrlo brzo postao naš drugi dom. Ljubav se rodila doslovno ulaskom u Luku. Otočani uvijek kažu kako moraš provesti zimu na otoku kako bi shvatio taj otočki 'vibe' . I evo, već drugu zimu smo po nekoliko mjeseci tamo i moram priznati da i zima na otoku ima svoju draž. Suprug i ja ušli smo u jedan poprilično veliki projekt za koji se nadam kako će jednog dana biti divno mjesto za odmor svih koji se odluče zadržati nekoliko dana ili tjedana na tom divnom otoku ljubavi.

Možete li nam otkriti nešto više o svom projektu?

Mogu samo reći kako je riječ o prekrasnoj, staroj kamenoj kući koju smo odlučili kompletno renovirati. Radovi su u tijeku. Ali, kako bi Otočani rekli - pomalo!

Kako se kao bivši model snalazite u težim fizičkim poslovima tijekom renovacije? Što Vas najviše oduševljava? Što Vam je najteže?

Tako da sam se vratila modelingu. (Smijeh)! Ono što nam je najteže, zapravo je nešto što nije u našoj moći. Na otoku je zaista sve tri puta teže te ujedno i duže. Iako smo prošle godine radi svih okolnosti odustali od postavljanja krajnjih rokova i naoružali se strpljenjem, lagala bih kada bi rekla da mi svejedno. Ušli smo srcem i dušom u to i želimo sto prije vidjeti rezultate. Suprug je u kući svaki dan, kontrolira majstore i vrijedno radi dok ja obavljam neke druge, još uvijek nefizičke radove. Radujem se fazi kada ću i sama biti u kući i oko kuće i zaprljati ruke. Trenutno je kuća u takvom stanju da mi je ulaz zabranjen. Smijeh. Nema ništa toliko teško i neočekivano. Ovo nam je sedmi zajednički projekt na kojem radimo i imam osjećaj da nas više ništa ne može iznenaditi. Taman kada se obradujem nečemu i misliš kako to možeš maknuti s dnevnog reda, pojavi se nešto drugo, tako da zaista moramo biti strpljivi i spremni na to da sve skupa može potrajati još... koliko? Hmmm. Ne znam.

Možete li nam otkriti kako izgleda Vaš tipičan dan na Visu?

Ujutro se budimo oko sedam, najkasnije pola osam kako bismo zajedno doručkovali te popili kavu, uživali u miru i razgovarali o obvezama koje nas taj dan čekaju. Kazimir bi zatim otišao u kuću, a ja bih odgovarala na mailove, bila na video pozivu sa svojim radnicama, radila na ljetnoj My Choice kolekciji koju planiram izbaciti zapravo vrlo brzo te polako pripremala ručak. Nakon ručka bi se svako vratio svojim obvezama . Kasnije popodne bi prošetali  otokom skroz do Češke vile i natrag. Trudimo se svaki dan napraviti barem deset tisuća koraka.

Koji su Vaši i Kazimirovi planovi za nadolazeći period, što se tiče projekta? Planirate li još neko vrijeme provesti na Visu ili se bliži povratak u Zagreb?

Relacija Zagreb-Vis neizbježna je radi raznih snimanja i drugih obveza koje imam vezane uz svoj brend i posao koji radim, ali naviknuli smo se. Vis zaista nije toliko daleko koliko mislite. Ukoliko hvatate katamaran, iz Zagreba na Visu ste za pet sati!

Budući da ste prvenstevno u modi, sigurno ste zamijetili modni izričaj na otoku, ima li nešto što biste izdvojili, što se nosi na Visu?

Na Visu se nose trenirke i hoodice, opušteno i casual uglavnom. Pokoja gospođa pojavi se u Bejbiju na subotnjoj špici spremna svojim izgledom i outfitom pokoriti čak i onu Zagrebačku. Obožavam.

Mi i još pokoji stanovnik Visa, ali najčešće govorimo o slavoncima koji su tamo, uvijek smo spremni kada bura puhne i vadimo zimske vunene kape iz rukava. Nismo mi naviknuti na bure i ostale vjetrove. Sve u svemu, lijepo nam je.

Najčitanije

Najnovije