MODA S POSEBNOM PORUKOM: Ove slavne dame su Storyjevim crvenim tepihom prošetale u second hand odjeći

Uoči najiščekivanijeg događaja godine, Jana Hall of Famea, prisjetili smo se second hand outfita koje smo dosad vidjeli na crvenom tepihu.

Story

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara koji je na rasporedu večeras od 20 sati?

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

promo 

I dok iščekujemo i ove godine vidjeti fantastične kreacije na crvenom tepihu, prisjetili smo se nekih slavnih dama koje su prošlih godina plijenile pažnju outfitima kupljenima u second hand trgovinama.

Da se u second hand dućanima mogu pronaći i odlično kombinirati fantastični odjevni komadi, svojim primjerom već godinamapokazuje odvjetnica Ilina Cenov koja je zahvaljujući svome originalnom stilu, koji uvijek obiluje zanimljivim detaljima i posebnim komadima, česta meta modnih fotografa tijekom šetnji centrom Zagreba. No, Ilina već nošene komade ne bira samo za dnevne varijante, već i za izlaske. Tako je dosad na svaki Storyjev Hall of Fame party odjenula haljinu iz second hand dućana 'Ulični ormar'.

Story 

I za pjevačicu i voditeljicu Idu Prester rabljena odjeća stvar je dobrog stila, a u jednoj takvoj kombinaciji pojavila se na HoF-u 2021. godine. 'U takvim se trgovinama mogu pronaći pravi biseri po povoljnim cijenama. Moja odjevna kombinacija večeras stoji samo 400 kuna', otkrila je te večeri Ida.

Robert Gašpert  Ida Prester

Više fotografija s Hall of Famea pogledajte u galeriji.

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom