U slavljeničkom ruhu i znaku 20. rođendana brenda Story, Jana Story Hall of Fame održava se 9. godinu zaredom!

Jeste li spremni za najglamurozniji i najveći društveni događaj i party o kojem se dugo priča i koji je hrvatska inačica dodjele Oscara?

Story slavi 20! To je tema ovogodišnjeg Story Hall of Famea koji će ujedno proslaviti i dva desetljeća medijskog brenda Story u Hrvatskoj. Veličanstvenih 20 godina u kojima je Story HOF još od ranih 2000-ih i poznatih ‘celebrities only’ partyja postao najiščekivaniji društveni događaj u Hrvatskoj, s tradicijom najdužeg crvenog tepiha.

Jana Story Hall of Fame
promo 

Uoči najglamuroznije večeri godine, prisjetili smo se jedne haljine s crvenog tepiha koja će je i godinama kasnija ostala upamćena. Riječ je o izdanju u kojem se na Hall of Fameu 2019. pojavila influencerica Sonja Kovač.

Ona je tada odjenula crvenu haljinu s potpisom Twinsa u kojoj je donijela dašak bajke podsjećajući na Crvenkapicu. Nosila je dugačak, crveni plašt koji je ujedno i najveći plašt u povijesti HoF-a.

Sonja Kovač domaća je influencerica
Story 

Sonja Kovač domaća je influencerica
Story 

 Više fotografija s prošlogodišnjeg Jana Hall of Famea pogledajte u galeriji.

Jana Story Hall of Fame ugostio brojne zvijezde! Jelena Rozga, Marijana Batinić, Tatjana Jurić, Barbara Kolar, Ana Begić Tahiri prošetale crvenim tepihom