HANA UPUTILA KRITIKU NAJLJEPŠOJ SRPKINJI: 'Tako zgodna žena nema potrebe da gologuza dolazi na ovakve događaje'

Hana Hadžiavdagić Tabaković komentirala je golu haljinu manekenke Sofije Milošević s nedavnog gala događaja.

Instagram

Prošloga tjedna u Beogradu je održan gala događaj koji su okupirale brojne poznate osobe.

Među njima je bila i srpska manekenka svjetskog glasa, Sofija Milošević, koja je stigla u crno-prozirnoj haljini koju potpisuje Thierry Mugler i koju su već nosile Kim Kardashian i Jelena Karleuša, poznate modne suparnice koje se često kopiraju.

Sofija je tako igrala na kartu provokacije i seksepila, a čini se kako se influencerici Hani Hadžiavdagić Tabaković to nije svidjelo, pa je ostavila komentar ispod Sofijine fotografije s crvenog tepiha.

'Haljina je za party na plaži, ali sigurno nije za pojavljivanje na rođendanu magazina. Ovako lijepa i zgodna žena nema potrebe da gologuza dolazi na ovakve događaje da bi bila primijećena', bila je kao uvijek iskrena Hana.

privatna arhiva 

Dio javnosti složio se s njom, dok su drugi hvalili Sofijinu ljepotu i savršenu liniju.

'Mislim da svaka žena to voli čuti. Nakon prve trudnoće mnogo sam lakše vratila staru figuru. S drugom bebom išlo je malo teže jer nisam trenirala između dvije trudnoće. Nakon što se rodio Teodor, imala sam višak u predjelu trbuha i zbog toga sam se osjećala nesigurno. No presjekla sam i posvetila se treninzima te korigirala prehranu, što je donijelo željene rezultate. Čak sam se vratila i boksu! Naravno da se trudim zdravo jesti, i zbog sebe i zbog djece, pogotovo što i dalje dojim pa mi je jako važno da u organizam unosim potrebne nutrijente', otkrila je nedavno Sofija u intervjuu za magazin Story.

Instagram 

Inače, Sofija je zaručnica nogometaša Luke Jovića s kojim planira vjenčanje 2023. godine.

'Vjenčanje smo planirali za sljedeću godinu pa su pripreme naveliko u tijeku. I Luka i ja jako smo uzbuđeni što ćemo taj dan proslaviti s najbližim ljudima i jedva čekamo da se dogodi, s obzirom na to da smo zbog korone i trudnoće dugo odgađali vjenčanje.'

'Luka je stvarno divan tata. Toliko je požrtvovan i posvećen obitelji da je sve što sam ikada tražila u partneru i ocu svoje djece. Oboje smo jako posvećeni obitelji i imamo iste vrijednosti, a to je da izvedemo naše dječake na pravi put. Stalno se šalimo da je Teodor isti tata, a Aleksej isti mama', zaključila je ljepotica.