Sponsored byPodravka
Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta rezanaca u umaku od gljiva
- 2 žličice istarske tartufate
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- parmezan
Priprema:
Skuhajte Talianetta rezance u umaku od gljiva prema uputama na pakiranju.
Nakon samo 5 minuta, vaši Talianetta rezanci u umaku od gljiva bit će gotovi. Nakon kuhanja, u rezance u umaku od gljiva umiješajte dvije žličice istarske tartufate i uživajte u klasičnom mirisu i okusu istarske kuhinje.
Posluživanje:
Aromantične rezance u umaku od gljiva i tartufate prelijte s malo vrhunskog maslinovog ulja. Na kraju, nemojte zaboraviti dodati malo svježe naribanog parmezana.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.