Ako tražite zdrav i ukusan obrok koji će vas napuniti energijom, piletina u parmezanu s graškom i krumpirom je savršen izbor. Priprema je brza i jednostavna, idealna za zaposlene dane kad želite na stol donjeti nutritivno bogato jelo i aromatičan obrok.
Sastojci:
- 1 bjelanjak
- 5 žlica ribanog parmezana
- 4 fileta piletine
- 400 g mladog krumpira
- 140 g graška
Priprema:
Zagrijte lonac na srednjoj vatri, bjelanjke istucite na tanjuru s malo soli i papr. Na drugi tanjur stavie parmezan.
Umočite piletinu u bjelanjke, pa uvaljajte na tanjur s malo soli i papra. Pecite piletinu 10-12 minuta, dok ne porumeni i postane hrskava.
U međuvremenu kuhajte krumpir 10 minuta, zadnje 3 minute dodajte grašak, po ocijedite.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.