Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta tjestenine Milaneze
- 350g pilećih prsa
- 80g panko mrvica
- 1 žličica češnjaka u granulama
- ½ žličice slatke paprike
- 1 žličica soli
- ¼ žličice papra
- 1 jaje
- ulje za prženje
- zelena salata
Priprema:
Pileća prsa razrežite po dužini na pola kako biste dobili filete jednake veličine. U jednoj posudi razmutite jaje. U drugoj posudi pomiješajte panko mrvice, češnjak u granulama, slatku papricu, sol i papar. Svaki odrezak umočite u razmućeno jaje, a potom uvaljajte u smjesu panko mrvica i začina.
Piletinu pržite u zagrijanom dubokom ulju oko četiri, pet minuta sa svake strane. Kada porumeni sa svih strana, izvadite ga na kuhinjski papir koji će upiti višak masnoće.
Dok pržite meso, pripremite Talianetta tjesteninu Milaneze prema uputama na vrećici.
Posluživanje:
Talianetta tjesteninu Milaneze i hrskavu pohanu piletinu servirajte uz zelenu salatu. Dobar tek!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.