Sastojci:
- 1 vrećica Talianetta tjestenine sa špinatom i sirom
- 4 artičoke
- limun
- 60g krušne mrvice
- 2 režnja češnjak
- 2 žlice nasjeckanog svježeg peršina
- 20g nasjeckanih badema
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 180°C.
Artičoke očistite tako da im uklonite vanjske, tvrđe latice, gornji dio odrežete, a stabljiku ogulite. Pokapajte ih limunovim sokom i napunite smjesom krušnih mrvica, češnjaka, peršinova lista i badema. Artičoke posložite u vatrostalnu posudu, prekrijte aluminijskom folijom i pecite oko 20 minuta na 180°C pa otkrijte i pecite još desetak minuta.
Nakon što ste otkrili artičoke i vratili ih u pećnicu na još desetak minuta, pripremite Talianetta tjesteninu sa špinatom i sirom prema uputama na vrećici.
Posluživanje:
Talianetta tjesteninu sa špinatom i sirom poslužite uz dvije artičoke i uživajte u laganom i ukusnom obroku, idealnom za tople ljetne večeri!
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.