Polpete od povrća vrlo su popularan način pripreme jela, a mogu se pripremiti od raznog povrća. Najčešće se koriste špinat, tikvice, a zašto ne biste probali napraviti popečke od svježeg kupusa?
Popečci od kupusa
Sastojci:
- 500 g kupusa
- 1 luk
- 1 režanj češnjaka
- 5 žlica brašna
- 2 jaja
- mljevena slatka paprika
- kopar, peršin
Priprema:
Kupus naribajte, a luk, kopar i peršin nasjeckajte. Naribajte češnjak.
U zdjeli pomiješajte kupus, kopar, peršin, češnjak i luk pa dodajte jaja. Posolite i popaprite, pa pospite paprikom. Sve dobro promiješajte pa dodajte brašno i opet dobro promiješajte.
Rukama oblikujte polpete, pa pržite u tavi u kojoj ste zagrijali ulje.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.