Da biste napravili domaći jabučni ocat, potrebno je nabaviti domaće, nešpricane ili divlje jabuke.
Recept za domaći jabučni ocat
- Jabuke prvo dobro operite, zatim očistite od truleži, peteljki i sredine sa sjemenkama
- Ponovo ih dobro operite, pa sameljite u stroju za mljevenje mesa.
- Zatim ih stavite u lonac i ostavite da odstoje oko 6 do 7 dana. Procijedite kroz krpu, a ostatak jabuka ulijte u vodu i ostavite još 3 do 4 dana pa ponovno procijedite.
- Sok koji ste dobili cijeđenjem čistih jabuka pravi je organski, domaći jabučni ocat.
Izvor: Stil
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.