Kupus se kiseli za zimnicu. Saznajte koliko soli trebate staviti u vodu kad se kiseli kupus u glavicama i kako pravilno napraviti salamuru ili rasol.
Neki vole malo slaniji kiseli kupus, a neki manje slan, no u koju god skupinu spadali, postoji optimalna količina koja se preporučuje dodati.
Na 10 l vode ide 400 g soli. Ako koristite posudu od 20 litara, udvostručite količinu soli.
Druga važna stvar je koju sol koristite. Ako želite da kiseli kupus bude ukusan, predlažemo da upotrijebite krupnu morsku sol koju prije stavljanja u bačvu treba potpuno otopiti u vodi.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.