Kad pripremate kosane odreske, obično dodajete jaja i krušne mrvice? No profesionalni kuhari koriste još jedan sastojak koji meso čini sočnijim. Kako bi faširanci bili ukusniji i zdraviji, umjesto krušnih mrvica upotrijebite nasjeckane orahe.
Možete koristiti i kikiriki, bademe ili bilo koji orašasti plod. Meso će izvana biti hrskavo, a iznutra sočno i mekano. Kad počnete pržiti u tavi ili roštilju, stvorit će se korica koja će omogućiti da sav mesni sok ostane u odrescima.
Ovaj trik možete iskoristiti i kad pečete ćevape, kobasice, pljeskavice, ali i punjene odreske.
A ovdje potražite recept za faširance kao iz restorana.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.