Tajna dobre salate od kupusa leži u tome što nasjeckani ili naribani kupus stoji duže nego kad ga pripremamo kod kuće za ručak, ali i da se sol dodaje na kraju. Pripremite kupus salatu prema uputama u nastavku i bit će ukusna kao ona u restoranima.
Sastojci:
1 glavica kupusa
sol
ulje
ocat
šećera na vrh žličice
Priprema:
Kupus naribajte ili sitno nasjeckajte te ga začinite uljem i octom. Dobro ga izgnječite rukama i ostavite da odstoji nekoliko minuta. Važno je na kraju dodati šećer i sol jer ako ih dodate prije ulja i octa, sol će pasti na dno i salata će biti nejednako začinjena.
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima (Narodne novine, br. 111/2021, 114/2022), komentiranje na našim portalima omogućeno je samo korisnicima koji su se prethodno registrirali i koji su se upoznali s našim pravilima komentiranja. Zabranjeno je postupanje suprotno odredbama članka 94. stavka 2. Zakona o elektroničkim medijima, a svaki je korisnik osobno odgovoran za cjelokupan sadržaj koji objavi ili učini dostupnim.
Još uvijek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš raspravu.