Ukoliko ste i vi jedan od strastvenih sakupljača kuharica onda će zasigurno i ovaj naslov privuči vašu pažnju. Nik Sharma, autor kuharice “Season”, fotograf, znastvenik te food kolumnist, objavio je novu knjigu, “The Flavor Equation”. Ova kuharica privlači fotografijama, koje su i inače dio prepoznatljivog potpisa ovog autora, te sadržajem od 100 recepata, ali prije svega autorskim pristupom.
Jer Sharma je stvaranju ove knjige pristupio i kao molekularni biolog, nadilazeći klasične analize okusa a stavljajući fokus na doživljaj, igru aroma i tekstura, vizulani dojam, čak i doživljaj zvuka potaknut uživanjem u jelima. Zato su odabrane fotografije i recepti i više nego odličan poticaj da knjiga osim kao zanimljivo i vrlo estetično djelo zaživi i u praksi, kuhanjem i otkrivanjem doživljaja u vašoj kuhinji. Slavni Yotam Ottolenghi knjigu je opisao riječima: "Duboko, svježe i vrlo informativno. Sjajno postignuće.". Dovoljan poticaj da se knjiga uskoro nađe i u vašim rukama.
Omiljena maskara Kendall Jenner košta samo 15 eura: U novom tutorialu pokazala kako postiže punije i gušće trepavice
Vlado Kalember otvorio dušu o bivšoj supruzi: 'Kad smo se upoznali, bila je mlada i trebao joj je netko kao ja...'
Haljina iz Zare postala viralni hit jer povećava dekolte: Probala sam je, pogledajte isplati li se dati 30 eura za nju
Čitatelji Storyja biraju: Tko zaslužuje titulu najljepše Hrvatice?
Isprobala sam Zarinu košulju za kojom je TikTok poludio: Pogledajte isplati li se dati 20 eura za nju