Gastronomska tradicija sjajno nadopunjena modernim idejama
Reagiraj
Komentiraj
1 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Interijer restorana Čingi lingi čarda
2 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Čingi lingi čarda
3 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Čips od šarana u Čingi lingi čardi
4 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Interijer restorana Čingi lingi čarda
5 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Carpaccio od srnetine u u Čingi lingi čardi
6 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Perkelt od soma i smuđa u u Čingi lingi čardi
7 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Interijer restorana Citadela
8 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer 'Zaposleni' kotlići u Citadeli u Vardarcu
9 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Interijer restorana Citadela
10 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer U Citadeli se, kažu, kuha najbolji fiš u Baranji
11 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Perkelt od podolca u Citadeli
12 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer U Citadelinim kotlićima zna se naći i meso divljači
13 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Hotel Lug
14 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Vinski podrum hotela Lug
15 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer U podrumu hotela Lug može se i večerati u odabranom društvu
16 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer Chef Saša Vojnović u restoranu hotela Lug priprema moderne verzije tradicionalnih baranjskih jela - poput ovih taški punjenih svježim sirom i dimljenim šaranom u raguu od povrća
17 / 17
Filip Hofer
Filip Hofer U restoranu hotela Lug pripremaju i osvježavajuću salatu od dimljenog tolstolobika
Reagiraj
Komentiraj