Story
  • Naslovnica
  • Najnovije
  • Celebrity
  • Lifestyle
  • Street Style
  • Zdravlje
  • Vjenčanja
  • Gastro
  • Scena
  • Storybook
  • Roditelji
  • Smartlife
  • Pretplata
Još
KategorijeOstalo
Hotel Esplanade ima novi a la carte jelovnik!
Reagiraj
Komentiraj
Yuzu, limeta, gorka čokolada (1).jpg
1 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Zinfandel's Restoran - VIP.jpg
2 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Zinfandel's Restoran - detalj.jpg
3 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Zinfandel's restoran (1).jpg
4 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Usoljena losos pastrva, kaki jabuke, prokulice, calvados  (2).jpg
5 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Ana Grgić Tomić - Executive Chef Esplanade Zagreb Hotel.jpg
6 / 30
goran jakuš
goran jakuš 
Esplanade Zagreb Hotel (53).jpg
7 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Zubatac, gusti consommé od ljutike i timijana, krema od pečene ljutike, dimljena cvjetača pečena u smeđem maslacu (2).jpg
8 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Škamp mariniran s medom i citrusima, krema od limunske trave i kokosa, špinat (2).jpg
9 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Ana Grgić, chef Esplanade Zagreb Hotel.jpg
10 / 30
goran jakuš
goran jakuš 
Chefovi priprema hrane.jpg
11 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Esplanade Zagreb Hotel (40).jpg
12 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Mousse od guščje jetre, crumble od kakaa, marinirana rabarbara s timut paprom (2).jpg
13 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Mille-feuille od heljde, kikiriki krema, pjena od tonke, karamelizirana dunja  (1).jpg
14 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Kremasti rižoto s dimljenim bakalarom i bobom.jpg
15 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Zinfandel's restoran (4).jpg
16 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Zubatac, gusti consommé od ljutike i timijana, krema od pečene ljutike, dimljena cvjetača pečena u smeđem maslacu.jpg
17 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Škamp mariniran s medom i citrusima, krema od limunske trave i kokosa, špinat (3).jpg
18 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Yuzu, limeta, gorka čokolada (4).jpg
19 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Zinfandel's restoran (3).jpg
20 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Chefovi priprema hrane (2).jpg
21 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Rezanci s tartufima, kozji maslac, kozji sir s tartufima.jpg
22 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Puževi, heljda, lisičarke, krema od kestena, prah od peršina.jpg
23 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Zinfandel's restoran (2).jpg
24 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Esplanade Zagreb Hotel (66).jpg
25 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Prsa biserke sous vide, vrganji, celer pečen u soli, smeđi maslac (3).jpg
26 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Zinfandel's Restoran - noćna.jpg
27 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Divlji brancin, velouté od brancina, crna kvinoja, kelj (2).jpg
28 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Prsa biserke sous vide, vrganji, celer pečen u soli, smeđi maslac (2).jpg
29 / 30
Mario Kučera
Mario Kučera 
Zinfandel's Restoran - VIP  1.jpg
30 / 30
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade 
Reagiraj
Komentiraj
Story
  • Naslovnica
  • Celebrity
  • Lifestyle
  • Street Style
  • Zdravlje
  • Vjenčanja
  • Gastro
  • Storybook
  • Roditelji
  • Smartlife
  • Impressum
  • Politika o kolačićima
  • Uvjeti korištenja
  • Politika privatnosti
  • Arhiva
© 2025. MONDO, Inc. Sva prava zadržana.