JRE Masterclass: proljetna rapsodija s potpisom istarskog restorana Badi
Reagiraj
Komentiraj
1 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak Polaznik masterclassa bio je i Duje Prlj, pobjednik natječaja Story Gourmeta 'Kuhaj kao chef'
2 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak Chef Grubić podučio je i filetiranju ribe
3 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak U posluživanju vrhunskih jela važan je i odabir tanjura
4 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak Svaki je detalj važan
5 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
6 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
7 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
8 / 8
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
JRE Hrvatska / Ino Zeljak
Reagiraj
Komentiraj