Esplanadina chefica Ana Grgić Tomić predstavila novi ljetni jelovnik restorana Zinfandel's prepun uzbudljivih senzacija
Reagiraj
Komentiraj
1 / 27
Mario Kučera
Mario Kučera Mousse od guščje jetre, crumble od kakaa, marinirana rabarbara s timut paprom
2 / 27
Mario Kučera
Mario Kučera Kremasti rižoto s dimljenim bakalarom i bobom
3 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Cvijet tikvice punjen kremom od tartufa
4 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Consommé od rajčice, dimljene mini rajčice
5 / 27
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade Zinfandel's restoran
6 / 27
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade Ana Grgić Tomić, Executive Chef Esplanade Zagreb Hotel
7 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Poširani file kovača, ljupčac, marinirane bijele šparoge
8 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Namelaka od bijele čokolade i jagoda, amaretti s lavandom
9 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Kvarnerski škamp s mladom mrkvom
10 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Kokos, bijela čokolada, bademovo mlijeko
11 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Sorbet od citrusa i rabarbare
12 / 27
Mario Kučera
Mario Kučera Divlji brancin, velouté od brancina, crna kvinoja, kelj
13 / 27
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade Ana Grgić Tomić, Executive Chef Esplanade Zagreb Hotel
14 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Čoko truffles, pjenica od maslinovog ulja
15 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Cvijet tikvice punjen kremom od tartufa
16 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Sorbet od citrusa i rabarbare
17 / 27
Mario Kučera
Mario Kučera Bisque sa šafranom i narančom, marinirana trilja, dimljene dagnje, gel od češnjaka
18 / 27
Mario Kučera
Mario Kučera Striploin odrezak, usoljena cikla, ulje od bora, pinjoli, crni češnjak
19 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Dimljene školjke sv. Jakova, sok od marelice
20 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Zinfandel's restoran
21 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Gnudi s mladim sirom, morski ježinac
22 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Goveđi jezik, umak od sušene govedine i divljeg začinskog bilja
23 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Mladi krumpir, Oscietra kavijar, usoljeni limun
24 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Cvijet tikvice punjen kremom od tartufa
25 / 27
arhiva hotela esplanade
arhiva hotela esplanade Oleander terasa - Esplanade Zagreb Hotel
26 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Prsa biserke sous vide, krema od vrganja
27 / 27
Lili Bašić
Lili Bašić Jadranska lignja, listovi mlade blitve, kokos
Reagiraj
Komentiraj